fbpx

foto | O tânără balerină din R. Moldova s-a calificat în finala Dance World Cup

Alexandrina Sandu, o tânără balerină din R. Moldova, 14 ani, s-a calificat în finala Dance World Cup, care are loc în Braga, Portugalia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din 50 de țări și 7500 de participanți, Alexandrina a reușit să se califice în marea finală a concursului, intrând în top 10 cei mai buni dansatori din lume. Este vorba despre o competiție la nivel mondial, la care participă inclusiv America, Japonia și China.

Tânăra este discipola Anastasiei Homiţcaia, prim-balerina Teatrul National de Opera si Balet Maria Bieșu, scrie Ministerul Culturii.

Într-un interviu pentru VIP Magazin, Alexandrina declara, acum un an că, cel mai mare vis al ei este să ajungă pe scena Operei Naţionale din Paris și că „Dacă ar fi să aleg între cele două roluri: lebăda albă și lebăda neagră, eu o aleg pe cea neagră. E un caracter mai atractiv și provocator. Personajele negative sunt cele care iniţiază acţiunea în poveste și cu ajutorul lor spectacolul este mai captivant și te pune pe gânduri, făcându-te să te întrebi: „Oare ce se va întâmpla mai departe?”

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button