fbpx

foto | Năstase, despre perchizițiile de la Piața Centrală: „A fost mereu locul unde banii negri s-au încasat sub diferite forme”

Andrei Năstase a vizitat Piața Centrală în timpul perchezițiilor de ieri. Ministrul de Interne susține că la fața locului a avut loc un control fără precedent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oficialului, aici mereu s-au incasat bani sub diferite forme. Astfel, Năstase declară că de acum înainte lucrurile se vor schimba.

„Piața Centrală a fost mereu locul unde banii negri s-au încasat sub diferite forme, mai ales sub forma unor taxe de protecție care au intrat în buzunarele mafioților aflați în solda lui Plahotniuc.

În dimineața zilei de ieri, alături de colegii mei din MAI și din celelalte structuri care au atribuții în combaterea corupției, am fost în Piața Centrală și am demarat un control fără precedent. Din acest moment, lucrurile vor intra în normalitate.

Fac un apel către toți comercianții, către toți agenții economici și către oricine a avut de suferit de pe urma acestei mafii să aibă încredere în mine și în colegii mei. Să ne ajute să demolăm din temelii mizeria oligarhică și mafiotă care a stăpânit acest loc atât de important pentru comunitate”, spune Andrei Năstase.

În același timp, ministrul roagă comercianții să ajute oamenii legii și să nu le fie teamă să facă declarații.

Precizăm că, ieri, MAI și CNA a efectuat controale la Piața Centrală. Acestea s-au desfășurat ca urmare a mai multor sesizări potrivit cărora fosta conducere a întreprinderii municipale ar fi solicitat agenților economici sume de până la 22.000 de euro pentru autorizații.

Foto: Andrei Năstase via Facebook
Foto: Andrei Năstase via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button