fbpx

foto | Medalii de aur și recorduri mondiale pentru R. Moldova după evoluția la Campionatul European de Triatlon Forță

Evoluție notabilă pentru sportivii din Republica Moldova la Campionatul European de Triatlon Forță desfășurat în Marea Britanie. Cinci reprezentanți ai lotului național au obținut medalii la această competiție continentală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La categoria seniori (cu o greutate de 75kg), Vladimir Milciuc a câștigat locul I la proba de împins culcat. Tot la aceeași categorie de vârstă și greutate, Petru Balabanu s-a clasat pe primul loc la proba de genuflexiuni și dezdoiri, și pe locul al doilea la proba de împins culcat.

La categoria de 90 kg, Igor Fuscaliuc a reușit să câștige nu mai puțin de cinci medalii, patru de aur și una de argint.

La categoria de vârstă tineret, echipa națională a Republicii Moldova a urcat pe podium cu doi reprezentanți: Vlad Muntean (la categoria de până la 75 kg) și Cristian Bejenari (la categoria de 100 kg). Muntean a reușit să stabilească două recorduri mondiale la probele de genuflexiuni neechipat și genuflexiuni echipat.

Felicitări sincere sportivilor noștri pentru medaliile obținute la Campionatul European de Triatlon Forță, precum și antrenorilor Dumitru Prodan, Victor Ciobanu, Roman Scorici și Adrian Ghețu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button