fbpx

foto | La OrheiLand a început montarea unicului roller-coaster de tip american din Moldova. Acesta va fi inaugurat pe 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa pe tot parcursul sezonului estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așa cum a anunțat anterior fostul primar de Orhei, deputatul Ilan Șor, noua atracție a fost construită în Italia special pentru OrheiLand. Și lucrările de montare sunt gestionate de specialiștii din Italia, urmând să fie finalizate până la 1 iunie, atunci când va avea loc marea deschidere a parcului.

Roller coaster-ul de tip american este o premieră absolută pentru Republica Moldova. Acesta va avea lungimea traseului de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje – 10 metri și lățimea de 17 metri. Pentru a asigura securitatea vizitatorilor, în prima lună de la deschiderea atracției, specialiștii italieni vor instrui angajații OrheiLand.

Roller-coasterul promite să fie senzația verii la OrheiLand, dar nici pe departe singura surpriză din acest an. Fostul primar de Orhei, cel care a venit cu inițiativa construirii unui asemenea parc în Orhei, a dat asigurări că oricine va vizita complexul va dori să revină.

Foto: orhei.md

Astfel, la OrheiLand va fi amenajată și o nouă zonă acvatică, cu noi distracții, precum tobogane moderne, inclusiv pentru amatorii de senzații tari. La fel, aici va fi amplasat și un bazin, iar plaja lacului va fi extinsă.

Pentru copii va fi amenajat un orășel special, cu o varietate largă de distracții și ocupații: de la încercarea de a profesa diferite meserii până la șofatul în condiții identice celor din viața reală.

Pe teritoriul parcului vor fi construite și mai multe cafenele.

Parcul de distracții OrheiLand are o suprafață de 20.000 de metri pătrați și a fost deschis pe 1 iunie 2018, fiind vizitat de peste jumătate de milion de persoane, inclusiv din Ucraina și România.

Centrul are o capacitate de peste 50.000 de persoane, iar intrarea și toate atracțiile pentru vizitatori sunt gratuite.

Articole asemănătoare

Back to top button