fbpx

foto | Ieri tenisman, azi fotbalist. Radu Albot s-a antrenat din greu, alături de jucătorii de la FC Petrocub

Radu Albot, unul dintre 50 cei mai buni tenismani din lume, ajuns acasă, nu și-a luat o pauză de la sport, ci a ieșit din nou pe teren. De data asta, sportivul a ales terenul de fotbal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Revenit după mai multe turnee în America, Radu Albot a hotărât să-și schimbe profesia preț de o seară, îmbrăcând forma unei echipe de fotbal. Albot a ieșit pe teren împreună cu fotbaliștii FC Petroclub, având pe el un tricou personalizat cu cifra 11.

„Mulțumesc ca m-ați primit călduros astăzi la antrenamentul vostru, FC Petrocub! Sper să mai am ocazia de a ieși pe terenul de fotbal cu voi”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Albot a mai declarat că, dacă nu ar fi fost tenisman, atunci se făcea fotbalist, fiind un mare fan al acestui sport. Totodată, jucătorii de la Petrocub-Hâncești au apreciat prezența lui Radu la antrenamentele lor, iar unii dintre ei au și salutat invitația acestuia la o partidă de tenis.

Citește și: 

foto | Premieră în istoria sportului moldovenesc. Radu Albot a fost desemnat unul dintre 50 cei mai buni tenismeni din lume

foto | Dormea în sălile de sport, doar ca să economisească bani. Radu Albot, pentru New York Times: „Nu vreau să-mi închei cariera și să văd că tenisul este mort în țara mea”

Articole asemănătoare

Back to top button