fbpx

foto | Găuri de câțiva centimetri în fuzelaj. Vladimir Zelenski a publicat primele imagini transmise de specialiștii ucraineni care s-au deplasat la Teheran

Președintele ucrainean a publicat primele imagini transmise de specialiștii ucraineni care s-au alăturat grupelor de intervenție din Iran după catastrofa aviatică care s-a produs acolo. Din fotografii vedem că pe fuzelajul avionului există găuri care au câțiva centimetri în diametru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vladimir Zelenski a scris că Ucraina a demonstrat în acest caz că are pe cine se baza și a apreciat devotamentul și eficiența specialiștilor. De asemenea, el a precizat că s-a aflat deja care este cauza tragediei, dar urmează să fie puse la punct și chestiunile legale.

„Mare profesionalism, eficiență și devotament. În tragedia de groază de la Teheran, Ucraina a arătat că are pe cine se baza. Și celula de criză, dar și grupul de experți din Iran în special, au lucrat sârguincios non-stop. Au avut toate informațiile necesare. Ucraina știe deja cauza morții tragice a celor 176 de oameni, dar trebuie să continuăm munca pentru a completa partea legală”, a scris Zelenski.

Articole asemănătoare

Back to top button