fbpx

foto | Fără un picior, dar cu o ambiție de nedescris. O tânără model din SUA ne inspiră să fim mai „șmecheri” cu problemele vieții

Deseori obișnuim să ne plângem când eșuăm și, la fel, deseori ne întrebăm: „oare mai sunt eroi?”. Mama Cox, pe numele ei de naștere – Cacsmy Brutus, este una dintre cele care poate răspunde celor două dileme. Model, bloggeriță, fashionistă, dar, în primul rând – un erou al propriei vieți – este ceea ce rezumă personalitatea tinerei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și dacă s-ar putea să credeți că bloggerii de azi nu fac decât să repete lucruri deja știute, Mama Cox este cea care te poate inspira continuu, atât prin stilul ei de viață, cât și prin înțelepciunea sa.

Însăși povestea ei de viață ne face să înțelegem cât este de puternică: Pe când avea doar 14 ani, Mama Cox a fost diagnosticată cu cancer osos și pulmonar. Atunci, medicii îi promiteau decât trei săptămâni de viață. Ea, însă, a supraviețuit – lucru ce a costat-o mult. Tânăra a trebuit să accepte să i se amputeze piciorul drept.

Acum, Mama Cox are un singur picior, iar în locul celui drept – unul protetic. Mai mult, bloggerița se deplasează cu ajutorul unor cârje de suport.

Boala și privirile „insistente” ale oamenilor, însă, nu au fost motive pentru ca ea să cedeze: Visul său era să devină bloggeriță, una care inspiră prin povestea sa, călătorii, mâncare și modă. Zis și făcut. Ambiția de care a dat dovadă a ajutat-o să ajungă la acea culme pe care și-o durea.

Acum, modelul are aproape 180.000 de urmăritori pe Instagram, mii de fani care învață de la ea cum să trăiască din plin și să fie mai „șmecheri” cu problemele ce le apar în cale.

„Lumea nu are nevoie de mulți bloggeri, ci de mai mulți bloggeri cu experiențe unice.

Îmi place să merg pe jos în stradă, cu cârjele și piciorul protetic. În acele momente, deseori, oamenii îmi strigă să renunț, să plec, pentru că încă sunt frumoasă – Încă? Sunt frumoasă și sunt aici să vă arăt cât de frumoasă sunt înăuntru și afară, povestește tânăra.

Mama Cox nu doar că face blogging, ea este, deci, și o activistă – una care luptă împotriva discriminării: „Le împărtășesc oamenilor din călătoriile mele, experiențele mele, așa cum sunt eu…  „o femeie de culoare” și o persoană cu handicap fizic”, a mărturisit Cox.

Pe lângă aceste activități, eroina mai este speaker motivațional, cât și avocat. Mai mult, proteza ei inovatoare și mesajul puternic pe care îl transmite oamenilor au atras atenția celor mai mari reviste. Pe 15 septembrie 2016, ea a fost invitată la Casa Albă, pentru a participa la primul show de modă petrecut în incinta instituției.

Articole asemănătoare

Back to top button