fbpx

foto | Emilian Crețu îndeamnă oamenii să doneze pentru repatrierea corpului neînsuflețit al studentului moldovean, omorât la Paris

Părinții și apropiații studentului de 23 de ani, omorât cu bestialitate în camera sa de cămin din Paris, cer ajutorul oamenilor pentru a putea repatria corpul neînsuflețit al tânărului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tragedia a fost înregistrată miercurea trecută, când cadavrul lui Dumitru a fost găsit de către un coleg, iar alături de capul acestuia zăcea un ciocan cu care ar fi fost omorât moldoveanul.

Părinții studentului au nevoie de ajutorul oamenilor pentru a putea aduce corpul fiului lor acasă, pentru a-l petrece pe ultimul drum. Emilian Crețu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, spunând că vorbise cu Dumitru aproximativ o săptămână în urmă, iar tânărul își dorea să vină acasă vara.

„Cu Dumitru am vorbit o săptămână în urmă și mi-a zis că vrea să vină acasă în iulie sau august, din păcate soarta a fost prea dură cu el”, a scris actorul.

Totodată, actorul a îndemnat oamenii să doneze și să ofere familiei și apropiaților lui Dumitru șansa de a-și lua rămas bun de la băiat.

Amintim că, miercuri seara, cadavrul unui student de 23 de ani a fost descoperit într-o cameră de cămin de pe strada Bruneseau din districtul 13, Paris. După investigații, poliția a constatat că tânărul era originar din Republica Moldova, dar își făcea studiile la Universitatea Panthéon-Assas.

Articole asemănătoare

Back to top button