fbpx

foto | „E frumos ca în poveste”. O stradă din Orhei, care nu a fost reparată de 40 de ani, dată în exploatare

Una din cele mai importante artere rutiere din Orhei, strada Dorobanților, a fost reconstruită într-un timp record, în cadrul unui proiect mai amplu, lansat anterior de fostul primar de Orhei, deputatul Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Darea în exploatare a noii străzi a adunat toți locuitorii din împrejurimi, iar Ilan Șor a promis că, pe parcursul acestui an, cele mai importante străzi din Orhei vor fi reparate.

Strada are o lungime de 630 de metri şi lăţimea de 6 metri. Muncitorii au montat peste 1500 de metri de bordură și trotuar și au turnat asfalt în două straturi cu o grosime de peste 10 cm.

Ilan Șor a menționat că scopul său și al formațiunii pe care o conduce, Partidul Politic ȘOR, este să creeze condiții cât mai bune pentru oameni.

„Sunt foarte bucuros că ne-am adunat să inaugurăm încă o stradă renovată în oraşul nostru iubit. Consider că unul din cele mai importante lucru pentru un om este ca atunci când iese din casă, să meargă pe un asfalt normal, să fie iluminate străzile, să aibă condiţii normale de viaţă”, a spus Ilan Șor.

Totodată, deputatul a atras atenția că formațiunea sa este singurul partid politic care își realizează promisiunile electorale, chiar și în condițiile în care celelalte partide blochează activitatea Parlamentului.

Strada, care nu a fost reparată nici o dată în ultimii 40 de ani, se află în zona lacului Orhei și a celui mai mare parc de distracții din țară. Aici, muncitorii au asfaltat intrările în curţi, au amenajat o parcare și au sădit arbuști.

„De când a venit Ilan Şor la noi în Orhei ne-a făcut foarte frumos, îi de lăudat”, a menționat o localnică. „La noi nu a fost niciodată aşa ceva. E un drum minunat şi frumos ca în poveste. E tare frumos și e o plăcere să avem aşa drumuri frumoase”, a opinat alt orheian.

Reamintim că, recent, a fost modernizat drumul de intrare în Orhei, dar și renovate capital mai multe curți ale blocurilor de locuit. Totodată, la inițiativa lui Ilan Șor, municipalitatea a elaborat un plan strategic care prevede construcția rețelelor de apeduct și canalizare.

Articole asemănătoare

Back to top button