fbpx

foto | Dintr-o vacanță în alta. Ce destinație a ales Lilu pentru ultimele zile din concediu?

Abia revenită de pe vârful munților din România, cunoscuta prezentatoare TV, Lilia Ojovan (Lilu), și-a împachetat din nou valiza pentru o nouă destinație. Dacă la săniuș a mers cu familia, ultimele zile din concediu a ales să și le dedice ei și să le petreacă alături de una dintre prietene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru o escapadă scurtă, Lilu a ales orașul belgian Bruges, o adevărată comoară arhitecturală, după cum menționează însăși jurnalista.

„Nici ploaia nu mă poate opri. Am cutreierat pe jos străduțele înguste, am privit peste geamurile largi interioarele caselor stilate și liniștite. Câteva zile în care inspir aer îmbibat cu inspirație. Îndrăgostită de acest orașel”, a scris Lilu în descrierea uneia dintre fotografii, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii de pe Instagram.

Într-o altă postare, prezentatoarea TV a ținut să mulțumescă pentru clipele pe care le trăiește în prezent, pentru oamenii pe care îi are alături și pentru ceea ce o face fericită în fiecare zi.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea – ce e mai important – OAMENII. Familia mea – fetele, soțul, părinții, frații (chiar dacă unul nu este alături de noi, îl iubesc și îi mulțumesc că l-am avut alături 21 de ani). Mulțumesc prietenilor, colegilor, vouă – urmăritorilor pentru că mă motivați să fiu varianata mea mai bună în fiecare zi.

Mulțumesc corpului și sănătatea acestuia. Mulțumesc că pot vedea și pot admira frumusețea acestei lumi. Mulțumesc că pot auzi cuvintele „te iubesc” ale copiilor mei. Mulțumesc că pot merge, pentru a ajunge unde mă duc visele mele. Mulțumesc pentru că am jobul pe care l-am visat. Mulțumesc pentru oportunitățile de a munci. Mulțumesc pentru călătoriile pe care le-am făcut și le voi face. Mulțumesc pentru pierderile care le-am avut, altfel nu m-aș fi bucurat de lucrurile mici”. 

Articole asemănătoare

Back to top button