fbpx

foto | Ceartă cu final tragic între moldoveni în Germania. Un tânăr a fost ucis și lăsat să zacă într-un apartament

O ceartă între doi moldoveni s-a soldat cu final tragic în Germania. Un tânăr de 21 de ani a murit fiind înjunghiat cu un cuțit de un alt moldovean în vârstă de 25 de ani. Tragedia s-a produs în seara zilei de 15 ianuarie, în orașul Chemnitz din nord-estul Germaniei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit presei locale, tânărul de 21 de ani a fost găsit fără suflare în apartament duminică dimineața, iar expertiza medicală urmează să stabilească cu exactitate cauza morții. Anchetatorii presupun că cearta s-ar fi iscat din cauza banilor, victima fiind un angajat al principalului suspect.

Tânărul suspectat de omor din culpă a fost reținut, asta după ce inițial ar fi fugit de la fața locului. Ulterior, acesta s-ar fi predat autorităților germane, după ce zona a fost patrulată mai multe ore cu elicopterul.

Potrivit surselor ZUGO, suspectul deține o firmă de livrare a coletelor chiar în orașul unde s-a produs tragedia, iar victima ar fi fost angajată la acesta. Mai mult de atât, cu puțin timp înaintea tragediei, aceștia ar fi servit împreună băuturi alcolice. Tânărul de 25 de ani se află în custodia autorităților germane. Acesta este căsătorit și are doi copii.

Rudele și prietenii celor doi sunt șocați de cele întâmplate. Într-o postare pe Facebook, aceștia au venit cu un mesaj de condoleanțe pentru băiatul de 21 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button