fbpx

foto | „Am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei la aer”. Dodon a ieșit la plimbare cu familia, chiar dacă cetățenii sunt îndemnați să stea acasă

Update (28 martie ora 21:00)

După ce informația a fost mediatizată în presă, iar gestul președintelui criticat pe rețelele de socializare, imaginea fost ștearsă de pe pagina lui Igor Dodon. Aceasta a fost ascunsă și de pe contul său personal, însă a rămas în acces public în feedul primei doamne.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială

Igor Dodon a publicat în această seară o fotografie cu soția și unul dintre feciorii săi. El a precizat că a ajuns mai devreme acasă și i-a scos pe apropiații săi la plimbare.

Președintele a scris că instituțiile statului fac tot ce le stă în puteri pentru a combate epidemia. Acesta și-a exprimat speranța că în curând viața moldovenilor va reveni la normal.

„Un pic de respiro și o scurtă plimbare în această perioadă strictă de izolare și carantină. Azi am ajuns mai devreme acasă și i-am scos pe ai mei puțin la aer. Instituțiile statului fac tot posibilul să combatem epidemia și să vină cât mai curând momentul când cetățenii se vor putea bucura din plin de primăvara frumoasă de afară. Încă puțin trebuie să rezistăm, ca să revenim cu toții la ritmul obișnuit de viață și să avem toată libertatea de care am avut parte cândva”, a scris Dodon.

Pe de altă parte, mai mulți internauți îl critică pe șeful statului. Aceștia consideră că fotografia nu a fost publicată la timpul potrivit, mai ales în contextul în care moldovenii sunt îndemnați să stea acasă, iar numărul de pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19 crește.

Articole asemănătoare

Back to top button