fbpx

Fosta ministră a Justiției, despre dosarul lui Morari: Se creează impresia că guvernarea încearcă să răspundă dorinței „de sânge” a cetățenilor

Fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, a comentat reținerea și arestul fostului procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, suspectat de abuz de serviciu și fals în acte publice. Aceasta se întreabă, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, dacă nu cumva Morari ar fi „un țap ispășitor” în dosarul în care este învinuit. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Întrebarea mea este dacă el nu este folosit drept țap ispășitor, în timp ce alții, cu „probleme” poate mai mari decât ale lui Morari, sunt bine-mersi. Se creează impresia că guvernarea încearcă să răspundă dorinței „de sânge” a cetățenilor. Dar oare așa justiție vrem noi? Selectivă, reglări de conturi?”, a scris Stamate, care, însă, menționează că fostul șef al PA ar avea pentru ce să răspundă.

Amintim că ieri, 13 ianuarie, Viorel Morari a fost plasat în arest pentru un termen de 20 de zile. Decizia aparține magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au admis parțial demersul procurorilor în acest sens, cei din urmă solicitând un mandat de arest pentru 30 de zile.

Morari neagă acuzațiile care i-au fost aduse și susține că reținerea lui este o comandă politică făcută de președintele Igor Dodon și conducerea Procuraturii Generale. Acesta nu exclude faptul că ancheta în privința sa s-a declanșat urmare a deschiderii dosarului privinid finanțarea PSRM din exterior.

Articole asemănătoare

Back to top button