fbpx

Finanțare la doar 6%. MAIB-Leasing a lansat oferta de primăvară

Tocmai ai lansat un business? Te vezi la volanul unei mașini cât mai curând posibil? O.C.N. MAIB-Leasing S.A. a lansat oferta „Primăvara aceasta ai liber la ofertele de leasing” și te finanțează în leasing cu o dobândă de doar 6%.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum? Tot ce trebuie să faci este să alegi vehiculul, să aplici până pe 31 mai 2019 pentru un leasing și să pornești la drum.

Condiții de finanțare:

– Dobânda anuală 6%

– Automobile noi

– Avans inițial minim 50%

– Perioada leasing până la 36 luni

– Asigurare CASCO 4 %, achitată în 12 tranșe egale

– Rambursare anticipată 0 %

– Clientul primește întregul set de chei

– Certificat de tip mandat pe numele clientului

O.C.N. MAIB-LEASING S.A. este o companie lider în domeniul leasingului financiar și operațional, care a fost fondată în anul 2002. Deja de 16 ani, MAIB-Leasing demonstrează puterea unei companii cu posibilități vaste de susținere a proiectelor viabile și ambițioase ale clienților săi. Compania pune accent și crede în parteneriate deschise, flexibile și corecte.

O.C.N. MAIB-Leasing S.A. este compania-fiică a celei mai mari bănci din țară, lider pe piața de la noi – BC Moldova-Agroindbank S.A.

Informații suplimentare:
www.leasing.md
Linia Verde 0800 888 88 (apel gratuit)

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button