fbpx

Explicațiile șoferului care a accidentat-o pe Marcela Paladi: „Din cauza rușinii și a fricii, m-am oprit din scris”

Gheorghe Begu, șoferul automobilului care se face vinovat de producerea accidentului de pe Viaduct, în urma căruia Marcela Paladi a rămas fără picioare, susține că a încercat să o contacteze pe fată. Declarațiile au fost făcute în cadrul primei ședințe de judecată, unde bărbatul și-a recunoscut vina, scrie Newsmaker.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat asta. Am încercat să fac tot ce am putut. A doua zi am încercat să o vizitez la spital, dar, din moment ce nu sunt rudă, nu m-au lăsat să intru. Apoi am luat telefonul Mariei și i-am trimis un mesaj pentru a obține numărul de telefon al Marcelei. Mi-au dat numărul tatălui ei. L-am sunat câteva zile mai târziu și i-am spus că sunt gata să ajut orice s-ar întâmpla. I-am scris regulat, dar nu mi-a răspuns. Atunci a început situația cu mass-media: din cauza rușinii și a fricii, m-am oprit din scris. Acum două săptămâni, l-am sunat din nou pe tatăl ei, i-am spus că sunt gata să ajut, dar din nou nu mi-au răspuns”, a mărturisit Begu.

Ieri, 30 martie, magistrații au aprobat cererea avocatului Marcelei Paladi de a sechestra bunurile inculpatului, valoarea cărora constituie circa 1.2 milioane de lei. Dosarul este examinat de Judecătoria Chișinău cu sediul Buiucani.

Amintim că, accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Rudele Marcelei susțin că șoferul care a accidentat-o nu a venit să o viziteze. Acesta l-ar fi contactat o singură dată pe tatăl Marcelei și s-a arătat gata să contribuie financiar la tratament, însă ulterior nu a mai luat legătura cu ei.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului era la volanul unui BMW verde. Acesta se numește Gheorghe Begu, specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Iar în anii trecuți a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat până la accidentul de pe viaduct și Marcela. Cu toate acestea, el nu se cunoștea cu victimele. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT.

Articole asemănătoare

Back to top button