fbpx

Continuă ședinţa de judecată în cazul Marcelei Paladi: Magistrații au aprobat cererea de a sechestra bunurile învinuitului

Ședința de judecată în cazul tinerei care a rămas fără picioare în urma unui accident de pe viaduct, Marcela Paladi, a fost reluată. Dosarul este examinat de Judecătoria Chișinău cu sediul Buiucani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, astăzi, 30 martie, magistrații au aprobat cererea avocatului Marcelei Paladi de a sechestra bunurile inculpatului, valoarea cărora constituie circa 1.2 milioane de lei.

Șoferul și-a recunoscut în totalitate vina și și-a cerut scuze în instanță.

Menționăm că ședinţa a început ieri, 29 martie, fiind întreruptă și urmând să continue astăzi.

Amintim că în noaptea de 5 spre 6 februarie, au avut loc două accidente. Ea încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj, când a fost strivită de o altă mașină. Șoferul și-a recunoscut vina iar autoritățile au pornit o cauză penală.

Conform articolului 264 din Codul penal, care se referă la încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, în cazul în care șoferul va fi recunoscut vinovat pentru producerea accidentului, acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Articole asemănătoare

Back to top button