fbpx

Evenimente demne de telenovele la Casa Albă! Melania Trump ar avea un amant, iar președintele american îl cunoaște și nu ar fi deranjat de infidelitatea soției

Melania Trump s-ar iubi cu șeful de securitate al celebrului magazin de bijuterii Tiffany, iar Donald Trump știe despre asta, dar nu îl deranjează infidelitatea soției. Cei doi ar fi fost gata să divorțeze încă acum câțiva ani și aveau actele pregătite, dar miliardarul a fost ales președinte și nu ar fi vrut să își „păteze” imaginea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform presei străine, există mai multe voci, inclusiv apropiate cuplului Trump, care afirmă că soții nu mai au o relație conjugală, iar prima doamnă a Statelor Unite și-ar fi găsit un nou iubit. Printre aceștia se numără scriitoarea Monica Byrne, dar și fostul angajat al emisiunii The Apprentice, care a fost găzduită de președintele american timp de 13 ani.

În același timp, jurnaliștii americani vehiculează că Donald Trump ar avea complexe din cauza înfățișării sale după ce Melania a început relația cu noul ei iubit. Aceștia spun că perechea s-ar putea despărți imediat după ce expiră mandatul liderului de la Washington.

Articole asemănătoare

Back to top button