fbpx

Eugen Doga îi ia apărarea lui Șarov. „În ce stare conduce un ministru care a și uitat de drumul acasă?”

Compozitorul Eugen Doga îi ia apărarea lui Igor Șarov după ce acesta l-a criticat pe Igor Dodon, iar șeful statului a spus că „se va discuta” cu șeful de la Ministerul Culturii. Acesta consideră că, indiferent de faptul că lumea se confruntă cu pandemia, la micile ecrane vedem prea multe lupte politice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maestrul precizează că Ministerul Educației, Culturii și Cercetării reprezintă astăzi un gigant care cuprinde aproape toate domeniile principale: învățământul și cultura. Așadar, potrivit lui, ministrul Igor Șarov luptă pentru respectarea regulelor sanitare elementare.

„Pentru noi, din copilărie, erau exemple părinții. Dacă se pretinde a fi părintele națiunii, atunci și răspunderea ar trebui să fie adecvată. Nu se poate umbla fără măști, a întinde mâna în mod demonstrativ, fără protecție, a trece cu tăcerea peste ajutorul umanitar din toate părțile lumii, a promite ceea ce nu se face. În ce stare psihologică poate conduce un ministru, care a și uitat de drumul acasă, când se spune la televiziune că: Dacă aș dori, atunci Șarov ar zbura din funcție chiar mâine?”, se întreabă muzicianul.

Amintim că, anterior, ministrul Culturii l-a criticat pe șeful statului pentru faptul că nu ar fi respectat măsurile de prevenire a virusului COVID-19 când a vizitat instituții de învățământ. În replică, președintele a anunțat că îl va ruga pe șeful de la MECC „să se documenteze”. O altă replică a venit aseară de la Șarov, care a declarat în studioul emisiunii „Puterea a Patra” că trăim într-o țară democratică și are dreptul să își expună opinia.

Articole asemănătoare

Back to top button