fbpx

După cinci amânări, Curtea de Apel a menținut mandatul de arestare pe numele lui Plahotniuc. Procurorii vor cere extrădarea politicianului din SUA

Curtea de Apel Chișinău a examinat azi recursul avocaților fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, cu referire la mandatul de arestare emis pe numele fostului democrat. Așadar, magistrații Curții de Apel au refuzat cerea avocaților și au menținut decizia judecătorilor, iar asta – după cinci ședințe amânate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocaților învinuitului Vladimir Plahotniuc și a menținut decizia Judecătoriei Chișinău, oficiul Ciocana, care a emis mandat de arestare pentru 30 de zile în privința acestuia, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Prin urmare, la această etapă, potrivit legii, PCCOCS urmează să expedieze autorităților Statelor Unite ale Americii toate materialele ce-l vizează pe Vladimir Plahotniuc, în vederea extrădării acestuia.

Examinarea recursului învinuitului fusese stabilită inițial pentru 28 mai curent, însă a fost amânată de cinci ori, la cererea avocaților acestuia.

Articole asemănătoare

Back to top button