fbpx

Doi deputați de la ACUM nu au votat pentru numirea lui Flocea în calitate de director al CNA: Nu trebuie să prostim pe nimeni acum

Deputatul din partea blocului ACUM, Octavian Țâcu, nu a votat pentru numirea lui Ruslan Flocea în funcția de director al CNA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a ținut un discurs de la tribuna Parlamentului, menționând că, ieri, deputații au votat cu ochii închiși pentru numirea lui Dumitru Robu în calitate de procuror general interimar, iar acum deputații votează un alt candidat afiliat politic.

Deputatul PPDA s-a arătat nedumerit de faptul că Ruslan Flocea a absolvit o facultate în România, dar a ajuns să lucreze în aparatul președintelui Dodon.

„Adevărul umblă întotdeauna cu capul spart. Nu trebuie să prostim pe nimeni acum. Eu vreau să întreb socialiștii de ce le-a trebuit acest om apropiat de Dodon? Chiar frica lui Dodon este atât de mare, ca să nu fie organizat un concurs corect?”, a întrebat Țâcu.

Nici deputatul PAS, Lilian Carp, nu l-a votat pe Flocea, făcând referire la declarațiile prim-ministrei Maia Sandu, care a spus că nu e bine ca la concursuri pentru ocuparea unor funcții-cheie în stat să participe consilieri ai președintelui sau prim-ministrului.

Articole asemănătoare

Back to top button