fbpx

doc | Ion Chicu l-a dat în judecată pe Igor Grosu

Ion Chicu, liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), a dat în judecată Președintele Parlamentului, Igor Grosu, după ce acesta din urmă l-a acuzat că „face parte din coloana a cincea a Federației Ruse”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chicu consideră aceste acuzații ca fiind grave și defăimătoare și a solicitat infirmarea lor, însă Grosu a refuzat să facă acest lucru.

Fostul premier a declarat că a depus o cerere de chemare în judecată și a subliniat faptul că nimeni nu are imunitate veșnică: „După lansarea unor acuzații deosebit de grave în adresa mea, tot ce a putut să-mi explice drept răspuns la cererea prealabilă, au fost 5 pagini de text lacrimogen, prin care mi se plânge că-i îngrădesc dreptul lui la critică și libertatea de exprimare. Evident, am depus cerere de chemare în judecată pe numele lui Grosu. Degeaba crede că are imunitate veșnică”.

Ion Chicu a mai spus că Igor Grosu „e o persoană care nu răspunde de cuvintele sale”.

Amintim că Igor Grosu a declarat că „Ion Chicu, primarul general al capitalei, fostul președinte Dodon și fugarul din Israel Șor fac parte din coloana a cincea a Federației Ruse”.

„Ei sunt cei care repetă așa, disciplinat, ceea ce li se spune de la Kremlin, ei nu apar de la sine. Și unul, și altul primesc instrucțiuni, au fost cel puțin, acum nu știu, dar au fost consultați și primarul general al capitalei, acela se primbla chiar cu consultanții de la FSB pe aici prin târg, primul pe care l-ați menționat se întâlnea prin aeroporturile din proximitate cu consultanții de la FSB. Deci, toate aceste persoane nu sunt altcineva decât coloana a cincea a Federației Ruse, a agenturii Federației Ruse, asta trebuie să o spunem și toți cetățenii trebuie să știe pentru cine lucrează iată aceste persoane”, a menționat speakerul.

Articole asemănătoare

Back to top button