fbpx

doc | Elena Hrenova a scris o „zaiavlenie” la SIS. Fosta deputată este supărată pe un internaut și cere ca acesta să fie tras la răspundere

Fosta deputată PSRM Elena Hrenova a scris o cerere în adresa Serviciului de Informații și Securitate, prin care a solicitat să fie stabilită identitatea unui internaut. Aceasta vrea să-l tragă la răspundere pentru „răspândirea informațiilor false și calomnioase despre persoana sa”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Consiliera municipală din partea socialiștilor este supărată pe o postare făcută pe Facebook, în care autorul menționează că Elena Hrenova ar ridica o pensie de 47.000 de lei, în timp ce majoritatea cetățenilor se mulțumesc doar cu câteva sute de lei.

„Răspund tuturor trollilor care creează și răspândesc falsuri despre mine, precum și tuturor celor care, din ignoranță sau furie și prostie, răspândesc această minciună pe rețelele de socializare fără să se gândească la conținut și consecințe. Pentru această minciună (fals în legătură cu pensia), voi încerca să-l trag la răspundere penală pe autor (sau autori), cu compensarea daunelor morale provocate. Rog prietenii mei să distribuie această postare”, scrie Hrenova pe pagina sa de Facebook.

Pare, totuși, că fosta deputată urma să se adreseze în acest sens cu o plângere la poliție și nu la SIS, sarcinile ultimului fiind culegerea de informaţii cu relevanţă pentru securitatea naţională a Republicii Moldova, avertizarea anticipativă asupra riscurilor, ameninţărilor şi provocărilor de securitate, implicit suveranitatea, independenţa şi integritatea ţării și realizarea de evaluări strategice ale mediului naţional, regional şi internaţional de securitate.

Articole asemănătoare

Back to top button