fbpx

doc | Denunțul PPDA împotriva lui Dodon, semnat de 2000 de persoane. Slusari: „Am sesizat ANI și Fiscul ca să-i verifice cheltuielile”

Denunțul pregătit de liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, în privința președintelui Igor Dodon a fost semnat deja de aproape 2000 de persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre aceasta a anunțat astăzi vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, care menționează într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook că el, la rândul său, a expediat către Autoritatea Națională de Integritate și Serviciul Fiscal de Stat un demers prin care cere autosesizarea acestor instituții și verificarea cheltuielilor șefului statului pentru toate vacanțele de lux, raportate la declarațiile de venit ale familiei Dodon.

„Să fie aplicate metodele indirecte de estimare a veniturilor, prevăzute de Codul fiscal, și să fie constatate circumstanțele evaziunii fiscale de proporții deosebite”, subliniază Slusari în postarea sa.

Reprezentanții PPDA au anunțat săptămâna trecută că pregătesc un denunț la Procuratură, privind cercetarea penală a președintelui țării sub aspectul îmbogățirii ilicite, urmare a materialului publicat de Ziarul de Gardă cu privire la vacanțele de lux ale președintelui Igor Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button