fbpx

Deputatul PAS, Lilian Carp, a depus o plângere la Poliție pe numele unui vlogger

Deputatul PAS, Lilian Carp, a depus o plângere la Poliție în privința vlogger-ului Dima White, din cauza conținului video neadecvat la adresa fetelor creat de acesta. Informația a fost confirmată pentru NM chiar de către parlamentar, scrie Newsmaker.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diana Fetco, șefa secției Comunicare din cadrul IGP a precizat pentru NM: „Cazul a fost înregistrat, poliția a pornit o anchetă”.

Lilian Carp a precizat că a depus demersul la aproximativ jumătate de oră după ședința Parlamentului de săptămâna trecută, în cadrul căreia a menționat că intenționează să sesize Poliția.

Sesizarea a fost adresată șefului Inspectoratului General al Poliției Viorel Cernăuțeanu.

„Solicit respectuos să vă autosesizați în privința unor filmări și postări pe rețelele de socializare din partea acestui individ, cu conținut pervers în privința unor fete și minore cu scopul de aduna audiență și bani”, se arată în sesizare.

Deputatul a solicitat lui Viorel Cernăuțeanu să se autosesizeze de urgență pe caz și să fie informat în scris despre rezultatele examinării.

La sesizare a fost anexat și un link către unul din videoclipurile lui Dima White publicat pe canalul său de YouTube.

(DOC) „Conținut pervers față de minore”. Plângerea depusă de Carp, adresată șefului Inspectoratului General al Poliției, pe numele unui vlogger

NewsMaker

NM a solicitat un comentariu de la Dima White în privința plângerii depuse de deputatul Lilian Carp, însă deocamdată nu am primit un răspuns.

Amintim că, pe 23 iunie, deputatul PAS Lilian Carp a declarat că va depune o sesizare la Poliție pe numele vlogger-ului Dima White, cunoscut în mediul online pentru video-urile sale cu tentă agresivă la adresa fetelor. Precizarea a fost făcută la ședința Parlamentului în timpul unei discuții cu Ian Feldman, președintele Consiliului pentru egaliatate, referitor la discriminarea online.

Articole asemănătoare

Back to top button