fbpx

De la „veți găsi voturi” la „nu are nicio șansă”. Dodon, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

„Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu nu are nicio șansă”. Aceasta este părerea președintelui în exercițiu, Igor Dodon, despre acțiunea înaintată de deputații Platformei DA, PAS și PDM. Asta deși recent Dodon afirmase, în cadrul propriei emisiuni, că deputații din opoziție vor găsi 51 de voturi pentru demiterea Guvernului, dacă vor căuta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cred că moțiunea nu are nicio șansă să fie votată. Cel mai probabil nici cvorum la ședință nu va fi și moțiunea va cădea… . Săptămâna viitoare va fi foarte interesantă”, a subliniat Dodon.

Președintele în exercițiu a ținut să menționeze că de-a lungul timpului a semnat mai multe moțiuni de cenzură, în urma cărora Guvernele au picat. Totuși, în situația actuală, Executivul nu va pica, susține Dodon.

Amintim că 26 de deputați au înregiatrat o moțiune de cenzură împotriva cabinetului de miniștri condus de Ion Chicu. Textul documentului a fost vociferat la ultima ședință plenară din sesiunea toamnă-iarnă, iar principalele lacune invocate se refereau la gestionarea proastă a crizei pandemice, dar și economice.

Citește și: PAS, DA și PDM au părăsit plenul Parlamentului: „Prea multe proiecte toxice”. Textul moțiunii de cenzură contra Guvernului

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button