fbpx

doc | PAS, DA și PDM au părăsit plenul Parlamentului: „Prea multe proiecte toxice”. Textul moțiunii de cenzură contra Guvernului

Fracțiunile Platformei DA, a Partidului Acțiune și Solidaritate și a Partidului Demorat din Moldova au părăsit ședința plenară a Parlamentului. În anunțul său, președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, a declarat că nu vrea să participate la o ședință pe ordinea de zi a căruia sunt prea multe subiecte „toxice”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 15:44) Și grupul parlamentar Pro Moldova a părăsit sala plenului. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Andrian Candu, imediat după reluarea ședinței plenare. Acesta și-a motivat gestul prin faptul că pe agenda de astăzi a ședinței nu există proiecte în beneficiul cetățenilor. În sală au rămas 52 de deputați, iar ședința continuă.

Știrea inițială:

La scurt timp, și democrații au anunțat că părăsesc plenul Parlamentului. „Facă-se voia boierului”, a replicat președinta Parlamentului. Zinaida Greceanîi a anunțat o pauză de jumătate de oră, la propunerea deputatului Andrian Candu.

Cu câteva minute înainte, deputatul Igor Grosu a dat citire textului moțiunii de cenzură în plenul Parlamentului, inițiativă semnată de 34 de deputați din fracțiunile PAS, DA și PDM.

Ulterior, deputatul Radu Marian a publicat textul moțiunii.

Motiune de Cenzura Decembrie 2020 Final by ZUGO on Scribd

Vezi și: video | Cine sunt deputații care au semnat pe moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button