fbpx

„Dacă te bagi în horă cu lupii, trebuie să fii și tu lupoaică”: Sfatul lui Usatîi pentru Maia Sandu

Renato Usatîi, revenit recent în Moldova, a devenit mult mai activ pe Facebook. Astfel, într-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook, liderul Partidului Nostru i-a oferit câteva sugestii actualei prim-ministre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sfatul lui Usatîi pentru Maia Sandu este „să lase principiile unei studente la semninarul teologic” și „să fie o lupoaică”Astfel, politicianul scrie că parlamentarii care au făcut studii peste hotare sunt buni, dar Moldova are nevoie de alt „approach”.

„Studenții din Parlament cu școală peste hotare sunt buni, dar aici e Moldova și e nevoie de alt „approach” – cum se zice la Harvard. În cărțile ei de management nu e scris nimic despre „kidos”, „bablos” sau „podsos”, pe când drujii din Alianță cunosc tema la perfecție. Și folosindu-se de încrederea pe care europenii și americanii o au în Maia – își fac un nou regim oligarhic, după aceleași principii și valori ca și la Plaha. Și cum o să aibă toate cărțile la mână – o să scape de ea.  Maia Sandu trebuie să înțeleagă: dacă te bagi în horă cu lupii trebuie să fii și tu lupoaică. Fără principii de studentă de la seminarul teologic. Și trebuie să le dai peste bot celor care fac măgării, nu scriind pe Facebook, dar în viața reală. Dur și fără milă”, a menționat Renato Usatîi.

Totodată, politicianul mai susține că Maiei Sandu nu-i ajunge viclenie în relația cu Igor Dodon și Andrei Năstase. Acesta consideră că prim-ministra are nevoie de consilieri care să cunoască situația de la Briceni și până la Giurgiulești și să discute cu oamenii în limba lor.

„Rupeți odată toate schemele și înțelegerile dintre drujii de alianță și eliberați țara de toți șahmatiștii politici. Chiar dacă pentru asta o să trebuiască să mergem în anticipate”, își încheie mesajul Usatîi.

Captură: Renato Usatîi via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button