fbpx

Compania aeriană „Belavia” suspendă zborurile spre Chișinău, din cauza interdicțiilor impuse de Ucraina și UE

Compania aeriană belarusă „Belavia” suspendă aborurile spre Chișinău, Larnaca, Belgrad și Budapesta programate pentru perioada 29 – 30 iunie curent, urmare a interdicțiilor impuse de autoritățile mai multor state din UE, precum și de autoritățile din Ucraina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, reprezentanții companiei anunță că zborurile regulate către Istanbul, Turcia, vor fi operate conform unui program modificat.

„Specialiștii companiei aeriene iau în calcul posibile opțiuni pentru rutele de efectuare a zborurilor regulate și charter, urmare a interdicțiilor impuse. Informațiile cu privire la eventualele anulări vor fi publicate pe site-ul companiei aeriene. Compania aeriană depune toate eforturile pentru a rezolva această situație”, se arată într-o notă informativă a companiei.

Amintim că mai multe companii aeriene europene au început să ocolească spațiul aerian bielorus, după ce, zilele trecute, Minksul a trimis un avion militar pentru a deturna un avion de pasageri care zbura pe curs Atena-Vilnius.

Drept urmare, aeronava a aterizat la Minsk, iar structurile de forță bieloruse l-au reținut pe jurnalistul Roman Protasevici, care se afla la bord. Acesta este unul dintre liderii mișcării protestatate împotriva guvernării Lukașenko.

Articole asemănătoare

Back to top button