fbpx

Chirtoacă, gata să se dueleze cu Năstase pentru șefia capitalei: „Nu știu dacă s-ar descurca mai bine decât mine”

Liderul liberalilor și fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, spune că e gata să candideze pentru un nou mandat la Primăria Chișinău și chiar să-l înfrunte pe Andrei Năstase în campania electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit președintelui PL, ca acest lucru să se realizeze este necesară dorința cetățenilor, întrucât, crede Chirtoacă, nimeni nu s-ar descurca mai bine ca el.

„Împotriva oricui. Oamenii să fie de acord și să dorească acest lucru. Oricine ar candida la ora actuală, nu știu dacă s-ar descurca mai bine decât mine în ceea ce privește problemele Chișinăului”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul unei emisiuni de la N4.

În același timp, Chirtoacă a amintit despre implicarea liderului PPDA în falimentarea companiei AirMoldova.

În ceea ce privește chestiunea cu Năstase, nu am de gând să îi sar în cap. Nici nu i-am sărit în cap. Eu am spus un adevăr care nu se dorește a fi auzit și înțeles. Dacă o companie din Germania a câștigat la CEDO, de ce banii se găsesc la Țopa?! De ce banii se găsesc la niște moldoveni, unde Năstase a și lucrat din 2012 până în 2014?! La CEDO nu s-a investigat cine sunt fondatorii. Asta trebuiau să o facă autoritățile R. Moldova”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Articole asemănătoare

Back to top button