fbpx

Celebra Malala Yousafzai a obținut diploma de la Oxford: „Nu ştiu ce se va întâmpla în continuare”

Celebra Malala Yousafzai, deținătoare premiului Nobel, a obținut diploma de la Oxford. Tânăra a făcut anunțul pe pagina sa de Twitter.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta le-a comunicat fanilor că îi este greu să exprime sentimentele pe care le trăiește acum, când a primit licența în filosofie, economie și politică. Ea a recunoscut că nu știe ce va urma și a publicat o fotografie în care apare alături de rude în jurul unui tort.

„Mi-a fost greu să-mi exprim bucuria și recunoștința acum, când am primit diploma de filozofie, politică și economie la Oxford. Nu știu ce va urma. Deocamdată va fi Netflix, citit și somn”, a scris tânăra.

Malala a început să lupte pentru dreptul femeilor la educație în 2007, când talibanii au legea lor într-o regiune până atunci paşnică. La 11 ani, aceasta scria pe un blog BBC despre  mediul dominat de frică în localitatea sa natală. Aceasta a fost acuzată de propagandă occidentală și împușcată propagandă occidentală în cap şi umăr într-un atac comis asupra autobuzului şcolar cu care se deplasa. Ulterior, tânăra a devenit simbol al dreptului femeilor la educaţie și a fost recompensată cu Premiul Nobel pentru Pace în 2014.

Articole asemănătoare

Back to top button