fbpx

„Câtă mândrie am avut atunci când a răsunat imnul țării noastre”. Mesajul emoționant al Anastasiei Nichita, care a devenit ieri campioană europeană la lupte

Câtă onoare și câtă mândrie am avut atunci când a răsunat imnul țării noastre pe podium! Acesta a fost primul mesaj postat de moldoveanca Anastasia Nichita, care a cucerit ieri medalia de aur printre senioare la Campionatul European de Lupte de la Roma.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra a menționat pe pagina sa de Facebook că scrie acest mesaj la ora 05:40 dimineața, în momentul în care a conștientizat pe deplin performanța pe care a obținut-o în cadrul competiției.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă are în paza lui, mulțumesc antrenorului meu, care a crezut în mine pâna în ultima secundă, mulțumesc celor dragi mie și, desigur, vă mulțumesc mult vouă, celor care mă susțineți și mă urmăriți, pentru toate mesajele de felicitare”, a scris Anastasia.

Mai mulți oficiali de stat i-au adresat sportivei moldovence mesaje de felicitare cu ocazia titlului obținut în cadrul Campionatului European.

Articole asemănătoare

Back to top button