fbpx

„Business din Moldova”: Ar fi încercat să vândă un permis de conducere cu 400 de euro, iar acum riscă jumătate de milion de lei amendă

Șase ani de închisoare sau jumătate de milion de lei amendă. Atât ar putrea să-l coste pe un bărbat tentativa de a influența obținerea unui permis de conducere. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul, locuitor al raionului Anenii Noi, a fost reținut de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție în parcarea unui centru comercial din capitală, fiind bănuit de trafic de influența. Potrivit denunțătorului, bărbatul ar fi susținut că poate convinge membrii Comisiei de examinare din cadrul Agenţiei Servicii Publice să aranjeze susținerea cu succes a examenelor şi eliberarea ulterioară a permisului de conducere, categoria „B”.

În urma acumulării materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii, prevăzută de art. 326 alin.(2), lit. b) Cod penal – trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 500.000 de lei.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Articole asemănătoare

Back to top button