fbpx

Blocul ACUM, avertizat de partenerii din România: O cooperare cu PSRM îi va compromite

O cooperare cu PSRM i-ar face pe deputații din PAS și PPDA să repete soarta PPCD-ului lui Iurie Roșca, care a căzut în dizgrațiile propriilor susținători, după ce au cooperat cu PCRM-ul lui Vladimir Voronin. Declarația a fost făcută, în cadrul unui interviu pentru JurnalTV, de candidatul PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit partenerului politic al celor din ACUM, orice compromis cu socialiștii îi va compromite pe cei din Blocul ACUM.

„Ei trebuie să rămână ceea ce sunt și să se lupte pentru cei i-au votat, pentru că orice fel de compromis cu ei îi va compromite. Iată, le dau exemplul cel mai cunoscut al Moldovei, anii 90 și celebrul Iurie Roșca. Ce simpatie publică și ce forță avea Iurie Roșca? Din cauza politicilor sale greșite, de a face alianțe și de a face tot felul de compromisuri, am văzut unde a ajuns”, a declarat Rareș Bogdan.

Anterior, și senatorul român Viorel Badea a declarat, în cadrul unei emsiuni televizate, că ACUM nu ar trebui să-şi înşele alegătorii, intrând în cârdășie cu PSRM.

„Mie mi s-ar părea o coaliție contra firii. Fiecare dintre aceste partide a intrat în Parlament cu niște programe. Nu s-a discutat niciodată o coaliție între aceste partide cu viziuni contrare. În cazul în care ar coaliza, cele două partide, fiecare ar înșela așteptările alegătorilor”, a declarat Viorel Badea.

Articole asemănătoare

Back to top button