fbpx

Atenționare de călătorie pentru o țară unde sunt foarte mulți moldoveni. Doar jumătate din zborurile prevăzute vor fi efectuate

Autoritățile au emis o atenţionare de călătorie pentru Franţa, unde este anunţată o grevă a controlorilor de trafic aerian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Protestul va avea loc de vineri până sâmbătă, urmând să se asigure doar jumătate din zborurile prevăzute, potrivit stirileprotv.ro.

Sindicatul naţional al controlorilor de trafic aerian din Franța a anunţat intrarea în grevă de vineri la ora 6 până sâmbătă la aceeași ora.

Unde va fi perturbat traficul aerian ca urmare a grevei franceze

În perioada menţionată, traficul aerian va fi perturbat atât în Republica Franceză metropolitană, cât şi în teritoriile de peste ape, avându-se în vedere asigurarea a doar jumătate din zborurile prevăzute.

Pentru a urmări eventualele modificări apărute în orarul de zbor şi pentru a verifica informaţiile oferite de operatorii şi companiile aeriene prin intermediul cărora au planificate călătoriile, călătorii sunt rugaţi să consulte site-ul aeroporturilor din Paris sau ale aeroporturilor din localitatea de destinaţie/plecare.

Articole asemănătoare

Back to top button