fbpx

Atacuri între politicieni. Chicu: „Chiar erai atât de limitată să nu înțelegi că se fură miliardul?”. Sandu: „Demonstrații de bădărănism”

Politicienii continuă să-și arunce replici pe rețelele de socializare. Premierul țării, Ion Chicu, a venit astăzi cu un mesaj către fosta prim-ministră, Maia Sandu, fiind indignat de faptul că partidul ei – PAS – a baicotat ședința Parlamentului de azi, unde urma să se discute asumarea de răspundere a Guvernului, cu privire la modificări asupra legii bugetului.

Ion Chicu: „În țara asta trăiesc Oameni, nu electorat. Nu vă pică bine electoral majorarea cu 30% a salariilor pentru 47.000 de lucrători medicali, care mor acum pentru Oameni? Nu vă pică bine electoral alocarea a câte 700 lei pentru 659.000 de Oameni nevoiași? Nu vă pică bine electoral ajutorul de 100 de milioane de lei pentru agricultori sau încă 50 de milioane pentru întreprinderile mici?

Sau Maia Sandu – politiciană, credeți că prin moftul (proverbial deja), puteți anula Constituția RM, care oferă dreptul Guvernului să-și angajeze răspunderea? Moftul vă face să credeți că doar un Guvern condus de dvs. poate să folosească acest drept de angajare a răspunderii, cum ați facut-o în noiembrie 2019? Politiciano, în țară mor Oameni. Nu electorat, Oameni.

Electoral, politiciano, pierzi că te-ai aliat cu Candușhor, care-ți era coleg de Guvern, când s-au furat 14 miliarde de lei prin… angajare de răspundere. Erai specialistă venită de la Banca Mondială – chiar erai atât de limitată să nu înțelegi că Guvernul din care faci parte fură miliardul de la Oameni?

Maia Sandu, om și politiciană, aici trăiesc Oameni, nu electorat. Știu că-i fac un avantaj lui Năstase prin acest mesaj, dar deoarece el (politician) e cu rating „în promile”, Maia Sandu (politiciană) nu va pierde mare treabă. Electoral vorbind”.

La cele menționate de Ion Chicu, Maia Sandu a venit cu o reacție, oferită pentru unimedia.info.

„Citesc mesajul și mă îngrozesc pentru soarta oamenilor, când mă gândesc că acesta este prim-ministrul care conduce țara noastă. Am un singur răspuns pentru dumnealui: La muncă! Oamenii mor din cauza modului dezastruos în care ați administrat criza. Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe Facebook din partea unui om frustrat”, a răspuns ea.

Articole similare

Back to top button
Close