fbpx

Asistentul care a arătat echipamentul medical din dotare se plânge pe adaosul la salariu: „Pentru 1500 de lei am riscat cu viața”

Asistentul medical care a arătat săptămâna trecută echipamentul din dotare se plânge pe adaosul pe care l-a primit la salariu – de circa 1500 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul a publicat pe rețelele de socializare o captură cu mesajul de la bancă. El a menționat că nu simte nici o încurajare din partea autorităților și nici nu mai poate fi vorba despre dorința de a activa.

„Poftim și acel adaos care ne-a fost promis. Acel adaos despre care se vorbea din tot colțul. Pentru 1500 de lei am riscat cu viața în timpul gărzilor? Despre care dorință de a lucra mai poate fi vorba? Sincer nu mai am cuvinte”, scrie el.

Amintim că, săptămâna trecută, un angajat de la CNAMUP a publicat imagini cu echipamentul din dotare. Ulterior, instituția a venit cu o reacție, precizând că măștile corespund regulamentelor. Mai târziu, însă, alți specialiști ne-au contactat și ne-au arătat cum se dezinfectează ochelarii de protecție de unică folosință. 

Articole asemănătoare

Back to top button