fbpx

Anca Dragu, primul mesaj de la preluarea funcției de guvernatoare BNM: „O nouă provocare, o nouă echipă”

Anca Dragu, numită în funcția de șefă a Băncii Naționale a Moldovei (BNM) de Parlament, a venit cu un mesaj după ce a fost prezentată angajaților de președintele Parlamentului Igor Grosu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anca Dragu a subliniat angajamentul de a contribui la accelerarea parcursului european al Moldovei.

Mesajul său a inclus, de asemenea, o exprimare de recunoștință către domnul Igor Grosu, președintele Parlamentului Republicii Moldova.

„După 27 de ani de activitate profesională, mă întorc în sistemul bancar. O nouă provocare, o nouă echipă pe care am avut astăzi onoarea să o cunosc și împreună cu care voi contribui la accelerarea parcursului european al Moldovei. Îi mulțumesc domnului Igor Grosu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o.”, a scris Dragu.

Amintim că Anca-Dana Dragu a fost numită în funcția de guvernatoare a Băncii Naționale a Moldovei (BNM), președintă a Consiliului de supraveghere și a Comitetului executiv, pe un termen de șapte ani, la 22 decembrie curent. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 58 de deputați.

Președinta Maia Sandu a semnat un decret prin care i-a acordat Ancăi-Dana Dragu cetățenia Republicii Moldova cu o zi înainte.

Articole asemănătoare

Back to top button