fbpx

Administratorii unui magazin din capitală au alertat Poliția după ce un bătrânel ar fi provocat daune de aproximativ 15 lei. Reacția oamenilor legii

Administratorii unui magazin din capitală au denunțat la Poliție un bătrânel după ce acesta ar fi procurat hrană pentru animale de 40 de lei pentru un kilogram, însă ar fi cântărit-o drept un produs care costă 33 de lei pentru un kilogram. Martorii spun că bărbatul a fost condus la Inspectorat, iar cățelul care îl însoțea a rămas în stradă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc aseară, iar potrivit magazinului, nu ar fi pentru prima dată când bărbatul de 81 de ani ar proceda astfel. De această dată, dauna cauzată magazinului ar fi de circa 15 lei. În același timp, martorii care au văzut informații despre acest caz pe rețelele de socializare spun că bătrânul are acasă câteva animale pentru care cumpără regulat cea mai ieftină hrană și s-au mobilizat să îl ajute și să doneze produse pentru el și patrupezi.

La rândul său, și oamenii legii au venit cu o reacție. Poliția informează că, deoarece a fost scrisă o plângere, ofițerii au vizitat bătrânul. Acesta le-a comunicat că nu a fost o acțiune intenționată și că data viitoare va fi mai atent. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu va fi sancționat.

Articole asemănătoare

Back to top button