fbpx

Activități pentru copii în vacanță, propuse de Primărie

În această vară Primăria municipiul Chișinău pune la dispoziție tuturor elevilor și tinerilor o serie de activități pentru a petrece vacanța activ și interactiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descoperă oferta taberelor cu sejur de zi.
Pentru 14 tabere se oferă 1305 bilete de odihnă, dintre care 1180 în schimbul I și 125 în schimbul II. Costul unui bilet în taberele cu sejur de zi a fost stabilit în mărime de 2525 lei, din care părinții achită doar 505 lei, adică 20 % din costul biletului.

Regimul de activitate al taberelor este de la orele 8:00-17:00, 15 zile, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, în perioada 05-23 iunie pentru I-ul schimb și 26 iunie – 14 iulie pentru schimbul al II-lea (tabăra Liceului Teoretic „Mihail Sadoveanu”).

Descoperă multitudinea de activități oferite de taberele constante.
Anul acesta, 6400 de copii se vor odihni în taberele de odihnă constante: „Alunelul” (satul Bardar), „Poieniţa veselă” (comuna Dănceni), „Cireşarii” (oraşul Vadul lui Vodă). Acestea își încep activitatea în zilele de 6 şi 7 iunie și vor fi deschise până la sfârșitul lunii august.

Prețul biletului de odihnă în taberele constante este 3500 de lei pentru 1 bilet cu durata de 10 zile, însă părinții vor achita – 700 de lei (20% din prețul biletului). În taberele de odihnă constante 1835 de bilete vor fi oferite cu titlu gratuit.

Descoperă potențialul copilului în cadrul centrelor extrașcolare www.extrascolar.md
Instituțiile extrașcolare valorifică talentul, creativitatea și măiestria copiilor în cadrul atelierelor pe care le desfășoară. Acestea vor activa în perioada 01-30 iunie.

Descoperă pasiunea copilului pentru sport la școlile sportive www.extrascolar.md/Sport
Aici tinerii talentați și pasionați de sport sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile sportive la cel mai înalt nivel. În acest an 2100 de bilete de odihnă pentru copii și 105 bilete pentru antrenori sunt repartizate în cadrul școlilor sportive pentru cantonamente și pregătiri pentru întreceri sportive. Oferta instituțiilor sportive sunt publicate pe platforma  www.extrascolar.md/Sport

Descoperă o lume de oportunități la Centrele pentru Tineret din Chișinău https://cutt.ly/rwwKSySa
În cadrul celor 5 Centre de Tineret din sectoarele Capitalei, tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani din Chișinău au oportunitatea de a participa la activități precum: voluntariat, informare, abilitare, dezvoltare personală și animarea timpului liber, ghidare și orientare în carieră, consiliere psihologică, cluburi de interes.

Lista-tabere-2023-3.pdf

Articole asemănătoare

Back to top button