fbpx

update, foto | Șoferița care a spulberat o femeie pe bicicletă, la Briceni – angajată a Ministerului de Interne

(update 17:18) Angajata MAI a fost plasat în arest preventiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 15:10) Au apărut imagini cu accidentul de la Briceni.

(update 9:05) Șoferița care a spulberat o femeie pe bicicletă, în seara zilei de 26 octombrie, este angajată a Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Mai exact, aceasta activează în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF). Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a IGPF, Raisa Novițchi.

„Confirmăm, la volanul mașinii era angajata Poliției de Frontieră, care se afla în afara orelor de serviciu. (…) Pe acest caz a fost pornită o anchetă de serviciu și va fi dispusă suspendarea din funcție a angajatei”, a declarat Novițchi.

Știrea inițială:

Polițiștii stabilesc circumstanțele unui accident rutier grav produs în aseară, în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni.

Preliminar la fața locului s-a stabilit că, o șoferiță la volanul unui automobil de marca Skoda, din cauza ploii dense și a vizibilității reduse a tamponat o femeie aflată la ghidonul unei biciclete.

În urma impactului, femeia de pe bicicletă a decedat pe loc. Aceasta nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante.

Colegii lucrează la fața locului pentru identificarea femeii tamponate și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button