fbpx

Accident fatal la Ungheni: Un motociclist s-a stins din viață, după ce s-a ciocnit violent cu un microbuz

Accident teribil la Ungheni – o motocicletă și un microbuz s-au ciocnit violent în această după-amiază, pe strada Ștefan cel Mare din sectorul Dănuțeni al municipiului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe vehicul se aflau două persoane – ambii s-au ales cu traumatisme. Șoferul, însă, s-a stins din viață pe patul de spital.

La fața locului au ajuns echipaje de salvare și poliție – un grup operativ de urmărire penală a IP Ungheni. În urma unei examinări cu alcooltestul, s-a stabilit că șoferul microbuzului nu era în stare de ebrietate, având în aerul expirat 00 mg/l de alcool.

„Un bărbat în vârsta de 57 ani, domiciliat în municipiul Ungheni, conducând microbuzul de model Mercedes, a efectuat manevra de întoarcere la stânga în intersecție și fără a se asigura.

În rezultat, a fost tamponat lateral de către motocicleta de model Magisty care era condusă de un unghenean în vârstă de 32 ani, având în calitate de pasager o tânără în vârstă de 27 ani.

Dânsa a menționat că conducătorul motocicletei, după ce a fost internat în stare gravă la Spitalul Raional Ungheni, a decedat. Pasagera acestuia s-a ales cu vătămări corporale neînsemnate”, a declarat ofiţera de presă a Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, pentru publicația periodică Unghiul.

Menționăm că, pe cazul dat, a fost pornit un proces penal.

Articole asemănătoare

Back to top button