fbpx

A vrut să fie cool, dar a rămas imobilizat la pat. Un tânăr și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra iPhone

Un tânăr din Coreea a rămas imobilizat la pat după ce acum șapte ani a decis să-și vândă un rinichi pentru a-și cumpăra ultimul model de iPhone. Gestul băiatului i-a schimbat complet viața, întrucât operația s-a dovedit a fi una nereușită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Când avea doar 17 ani, Xiao Wang și-a dorit atât de mult modelul de iPhone care abia apăruse pe piață, încât a decis să facă orice pentru a-l achiziționa. Având în vedere că în grupul său de prieteni acest telefon era foarte important, iar cei care îl aveau erau considerați mult mai „cool” decât ceilalți, Xiao Wang a găsit soluția pentru a rezolva această problemă. Cum veniturile familiei erau mult prea mici pentru a cumpăra un astfel de smartphone, adolescentul a căutat diferite modalități prin care putea obține suma de bani necesară.

După ce a aflat că este nevoie doar de un rinichi pentru a supraviețui, Xiao Wang nu a mai stat pe gânduri și a căutat un spital care să accepte o astfel de intervenție. Pentru că în spitalele obișnuite nu a avut succes, tânărul a găsit un loc unde să se opereze, chiar dacă nu a beneficiat de cele mai bune condiții.

Deși medicii l-au asigurat că la o săptămână de la intervenție va putea duce o viață perfect normală, la scurt timp după ce a părăsit locul unde a avut loc intervenția chirurgicală, operația s-a infectat. Din acel moment, tânărul și-a petrecut majoritatea timpului în pat, devenind dependent de dializă. Cu toate că cei care și-au dat acordul pentru operație au fost pedepsiți și obligați să plătească daune familiei, starea de sănătate a tânărului nu s-a schimbat, acesta fiind în continuare imobilizat la pat.

Articole asemănătoare

Back to top button