fbpx

TikToker-ul care a bătut un bărbat într-un club de la Ciocana și-a primit pedeapsa. Cât ar urma să stea la închisoare

TikTokerul Alexandru Armaș, care în luna ianuarie anul trecut a snopit în bătaie un tânăr la un local din sectorul Ciocana a fost adus în fața magistraților unde i s-a pronunțat sentința.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cu puțin timp în urmă, prin decizia judecătoarei Olga Bejenari, de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, Armaș a fost condamnat la 1 an și 3 luni de pușcărie într-un penitenciar de tip semi-închis, transmite Deschide.md.

Totodată, conform aceleiași decizii lui Armaș i se mai adaugă doi ani de pușcărie cu suspendare.

În această perioadă de doi ani în care îi este suspendată pedeapsa, Armaș este obligat să nu-și schimbe adresa de domiciliu, să nu frecventeze localuri de agrement după ora 22:00, dar și să execute 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Mai mult, după ce își va ispăși termenul de pedeapsă în penitenciar, Armaș urmează să achite părții vătămate, în timp de un an, un prejudiciu moral de 50.000 de lei.

Decizia este cu drept de atac.

Amintim că, un bărbat de 30 de ani a fost bătut cu cruzime în noaptea de 2 ianuarie, într-un club de noapte din sectorul Ciocana al capitalei. Agresorul, în vârstă de 20 de ani, ar fi publicat imagini video pe platforma Tik Tok.

Articole asemănătoare

Back to top button