fbpx

19 sportivi vor reprezenta R. Moldova la Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret

O echipă de 19 sportivi și sportive va reprezenta Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret, care se va desfășura în Iordania, în perioada 14-20 august 2023. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La lupte feminine vor concura 5 sportive, însoțite de Antrenorul Emerit Andrei Chiperi; la lupte libere – 8 sportivi, sub îndrumarea Antrenorilor Emeriți  Maxim Gâlcă și Ilia Esir; la lupte greco-romane – 6 sportivi, asistați de Antrenorul Emerit Roman Zgardan.

Secretarul de stat al Ministerului Educației și Cercetării, responsabil de domeniul sportului, Sergiu Gurin, prezent la ultimul antrenament de dinaintea competiției, a menționat: „Fiecare competiție internațională este o oportunitate pentru sportivii noștri de a demonstra întregii lumi ce înseamnă dedicarea, pasiunea și talentul. Suntem mândri de fiecare dintre voi și vă urăm succes în Iordania. Luptați și aduceți victoria acasă!”

Totodată, Sergiu Gurin le-a urat sportivilor succes, mulțumindu-le antrenorilor și specialiștilor implicați în pregătirea sportivilor și sportivelor.

Campionatul Mondial de Lupte pentru Tineret va întruni peste 400 de participanți.

Articole asemănătoare

Back to top button