fbpx

I-ar fi vrut telefonul, însă s-a ales cu durere. Un bărbat, bătut în plină stradă după ce ar fi încercat să fure bunurile unei campioane la box

Ghinion pentru un bărbat care ar fi vrut să fure telefonul mobil al unei trecătoare, neștiind – însă – că se va alege cu o „demonstrație” de box. „Afacerea” acestuia s-a prăvălit când tânăra a reacționat imediat, lovindu-l cu putere pe suspect.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce nu știa presupusul hoț este că „ținta” lui era – de fapt – o campioană la box – Claire Quinn, în vârstă de 26 de ani.

S-a întâmplat într-o dimineață, când sportiva pleca la antrenamente în Chicago. La un moment dat, aceasta ar fi fost atacată de individ. Nu a durat prea mult până când Claire s-a opus huliganismului, luându-l la bătaie pe suspect. Și, deși acesta ar fi încercat să lovească și el, la scurt timp a renunțat, fugind de la fața locului.

„M-a lovit o singură dată, dar foarte tare, însă după aceea am început să-l lovesc încontinuu în zona intimă. Dreapta mea este foarte puternică. În ultimele patru sau cinci partide an invins cu KO tehnic”, a spus Claire.

Tânăra povestește că, până atunci, fusese oprită de un adolescent care a întrebat-o dacă știa unde era un magazin, moment în care individul ar fi venit din spate și ar fi lovit-o în cap, transmite digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button