fbpx

video | Zelenski a vizitat o adolescentă rănită în timpul evacuărilor: „Toată lumea de pe TikTok vă susține”

O fată de 16 ani din Ucraina, internată în spital după ce a fost rănită în timpul evacuărilor dintr-una dintre cele mai afectate zone ale țării, a avut parte de o vizită surpriză zilele trecute. În salonul ei a intrat nimeni altul decât președintele Volodimir Zelenski, care i-a strâns mâna și i-a oferit un buchet de flori, scrie DigiWorld.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În 13 și 17 martie, președintele ucrainean și-a făcut timp să viziteze un spital din Kiev în care sunt internați soldați și civili răniți în război. A dat mâna cu ei, a făcut schimb de cuvinte de încurajare și chiar a găsit puterea de a zâmbi în selfie-uri cu cei aflați pe patul de spital

Felul în care a reacționat Katya Vlasenko, de 16 ani, când l-a văzut pe Zelenski, a devenit viral pe internet. După secundele de șoc inițial, în care nu a putut articula niciun cuvânt, ba chiar a și izbucnit în lacrimi, adolescenta a avut o replică delicioasă: „Toată lumea de pe TikTok vă susține. Acolo, totul e despre dumneavoastră”. Și Zelenski, la rândul lui, a găsit resurse interne de a glumi pe această temă: „Înseamnă că am ocupat TikTok-ul”.

Articole asemănătoare

Back to top button