fbpx

video | Și democrații boicotează ședința Parlamentului: O nouă formațiune se află acum la guvernare – Partidul Șor

Fracțiunea PDM nu va participa la ședința Legislativului anunțată pentru astăzi, 4 decembrie, la ora 15:00. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Pavel Filip, care a declarat că Partidul Șor a acces la guvernare, odată cu numirea mai multor reprezentanți ai formațiunii în fruntea unor comisii parlamentare și într-o funcție de vicepreședinte de Parlament, care, potrivit lui, urmează să se întâmple astăzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Comisiile care erau conduse anterior de reprezentanții Partidului Democrat vor trece la nouă formațiune care se află acum la guvernare – Partidul Șor”, a spus Filip.

Dacă securitatea națională va ajunge în mâna lui Sergiu Sîrbu, atunci e clar cu securitatea națională a Republicii Moldova”, a adăugat democratul.

Avem o nouă majoritate parlamentară. Un lucru nu pot să-l înțeleg. De ce socialiștii continuă să spună că nu se află în coaliție și nu vor face coaliție cu Șor. De ce vă este rușine, stimați colegi, de noii parteneri? ”, a anunțat Pavel Filip.

Șeful democraților a criticat Partidul Șor, menționând că nu are „nimic sfânt în afară de sacul cu bani”.

Amintim că anunțuri de boicotare a ședinței Parlamentului de astăzi au fost făcute și de fracțiunile PAS și a Platformei DA.

Citește și: video | „Azi Vitiuc devine vicepreședinte al Parlamentului”. Opoziția anunță „legalizarea căsătoriei PSRM-Șor”

Ceva mai devreme, reprezentanții PAS au declarat că vor boicota ședința Legislativului de astăzi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button