fbpx

video | Detalii după ședința nocturnă a PAS de la Președinție: „Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit în presă sunt zvonuri”

Ședința nocturnă a membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de la Președinție, s-a încheiat în jurul orei 22:00. Câțiva dintre ei au declarat pentru TV8 că la ședință s-a discutat despre „unele remanieri”, „îmbunătățirea actului guvernării” și „situația pe securitate”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul PAS, Radu Marian, a declarat că demisia Guvernului ar fi un zvon.

„Am discutat situația pe securitate, situația politică și asta e. Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit azi în presă sunt zvonuri. Am discutat riscurile care sunt, soluțiile pe care să le luăm mai departe, e un proces normal de lucru”, a precizat deputatul.

Potrivit acestuia, s-a vorbit și despre scurgerile de informații în urma spargerii canalelor de Telegram, „pentru că trebuie să analizăm toate aceste atacuri din partea grupării hoției și războiului și să vedem mai departe cum eliminăm riscurile pe securitate”.

Iar deputatul Lilian Carp a negat că s-ar fi discutat despre demiteri: „Nu, s-a discutat despre îmbunătățirea calității guvernării, riscurile de securitate”.

Deputatul Oazu Nantoi a menționat că printre subiecte s-au numărat: „situația din țară, diferite scenarii, cu sectorul energetic în special, cu iarna”.

Iar Dumitru Alaiba a declarat că „s-au discutat chestii de organizare, acțiuni ulterioare. Sunt chestii interne, au fost unele discuții și trebuie să rămână interne”.

Întrebat dacă ar putea fi următorul ministru al Economiei, acesta a subliniat: „Nu pot să vă spun acum”.

Deputatul Dan Perciun a precizat că se va reveni cu detalii pe 14 noiembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button