fbpx

ultima oră | Socialiștii au înaintat oficial candidatura lui Golovatiuc la funcția de premier. Pe document, semnătura unor deputați în carantină

Deputatul Corneliu Furculiță a dat citirii, în plenul Parlamentului, a declarații de formare a majorității parlamentare dintre PSRM, Pentru Moldova, inclusiv Partidul ȘOR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul a fost publicat mai deverme de un canal afiliat Partidului ȘOR. Pe act figurează semnăturile Reghinei Apostolova și Violetei Ivanov, care se tratează actualmente de COVID-19 și ar urma să se afle în izolare.

Precizăm că, la debutul ședinței Legislativului, socialiștii au anunțat că au majoritate și au invitat-o la noi consultări pe Maia Sandu. Nu este clar dacă discuțiile au avut loc sau nu, iar Sandu nu a venit deocamdată cu reacții.

Precizăm că, Maia Sandu l-a înaintat pe Igor Grosu la șefia Executivului după ce Mariana Durleșteanu și-a retras candidatura. PSRM a contestat decretul la Curtea Constituțională, iar magistrații urmează să se expună vineri referitor la suspendarea acțiunii documentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button