fbpx

Supărați foc pe guvernare. Partidul Șor: „Regimul și-a arătat adevărata față”

Partidul Șor a venit cu o reacție politică după ce forțele de ordine au evacuat corturile instalate duminică pe carosabilul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, între clădirile Parlamentului și Președinției. Totodată, formațiunea a anunțat că va contesta în instanță „ilegalitățile comise de poliție”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Guvernarea PAS a demonstrat astăzi ceea ce spunem de atâta timp și anume că este un regim dictatorial, care se află la putere doar ca să suprime și să îngrădească drepturile și libertățile cetățenilor”, susține formațiunea politică.

„Modul în care protestatarii pașnici au fost scoși forțat din centrul Capitalei a demonstrat, a câta oară, că Moldova s-a transformat într-un stat polițienesc, în care nimeni nu are dreptul să aibă o altă părere decât cea oficială”, declarată Partidul Șor, organizatul protestului din centrul capitalei.

Potrivit formațiunii, intervenția polițiștilor a fost una „brutală și nejustificată”.

„Scoaterea forțată a corturilor instalate în ajun de protestatari este un gest oprimant în raport cu poporul. Constatăm că guvernarea, care a acces la conducerea țării prin minciună și promisiuni deșarte, nici nu a avut de gând să inițieze dialog cu oamenii de la care a cerut voturi”, se mai arată într-un comunicat al formațiunii.

„Dragi cetățeni, regimul Maiei Sandu și-a arătat adevărata față. Măștile au fost aruncate și nimeni nu mai are astăzi niciun dubiu că trăim într-un stat capturat de o grupare obscură, care nu prețuiește drepturile omului și își desconsideră cetățenii.

Noul simbol al PAS este, de astăzi, bâta și cagula. Deși ne-a promis „vremuri bune”, Maia Sandu a instaurat un regim autoritar și toate structurile de forță acționează la comanda”, au adăugat reprezentanții Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button